Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

zaterdag 30 september 2017

Brunssum - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die vrijdagavond plaatsvond bij het Vijverpark in Brunssum. hierbij raakte een man uit Brunssum bewusteloos.

Tussen 22.15 en 22.30 uur liep het slachtoffer samen met zijn vrouw en hond toen hij zag dat er een opstootje aan de gang was tussen een aantal mensen. De man wilde het voorval sussen en er ontstond een verbale strijd die resulteerde in het feit dat het slachtoffer door een man uit de groep zodanig werd geslagen dat hij bewusteloos raakte. De man liep een hersenschudding op en letsel aan zijn gezicht. De man die sloeg is een negroide man met een lengte van ca. 1.85 - 1.90 m. Hij droeg een wit shirt en had zijn rastahaar in een netje achterop zijn hoofd. De verdachte heeft goud- of zilverkleurige tanden in zijn gebit. De politiehelikopter heeft gezocht en er is een burgernetbericht uitgegaan. De politie komt graag in contact met mensen die informatie hebben die kan leiden tot aanhouding van de verdachte. Getuige kunnen bellen met 09008844 of anoniem via 08007000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Brunssum | 112 alarmeringen Brunssum | Goedkoop Tanken in Brunssum | Supermarkten in Brunssum | Weerbericht Brunssum